Mitt konto

Registrera dig innan du kan söka lägenhet

Innan du kan göra en intresseanmälan på en lägenhet behöver du registrera dig och betala en anmälningsavgift på 500kr. Du kan alltid titta på lediga lägenheter även om du inte är registrerad, klicka på "Ledigt just nu" till vänster.

Du registrerar dig genom att klicka på "Registrera dig" till vänster. När du registrerat dig får du information till din e-postadress hur du kan betala anmälningsavgiften.

Så fort vi tagit emot din betalning kan du anmäla intresse på lediga lägenheter. Tänk på att det kan ta upp till tre bankdagar innan din betalning registreras hos oss.

 

Våra avgifter

  • Anmälningsavgift för bostadsförmedlingen är 500kr. Om du inte betalar anmälningsavgiften inom 30 dagar så raderas dina uppgifter och din registrering tas bort.
  • Som registrerad i bostadsförmedlingen betalar du sedan en årsavgift på 300kr varje år.
  • I samband med att du skriver ett kontrakt på en lägenhet betalar du även en förmedlingsavgift på 800kr.

Läs mer på  regler för bostadsförmedlingen.

 

Din köpoäng

Som registrerad i bostadsförmedlingen får du en köpoäng per dag. Poängen räknas från datumet som du registrerar dig. När du anmäler intresse för en ledig lägenhet är det din köpoäng som bestämmer din plats i kön.

Efter att lägenhetens sista anmälningsdatum passerat så presenteras kön med sökande för hyresvärden. Hyresvärden avgör vilken av de sökande som får kontraktet.

 

För att kontrollera och ändra dina uppgifter

Logga in på "Mitt konto" för att se dina uppgifter och dina aktuella fakturor. Kontrollera gärna att dina kontaktuppgifter och din e-postadress stämmer. Du kommer att få all information från bostadsförmedlingen till den e-postadress du angivit.

 

Här hittar du mer information om bostadsförmedlingen.

 

Kontakta gärna
Kungsbacka direkt
kommunens kundcenter
info@kungsbacka.se
0300-83 40 00

Första gången?

Då måste du registrera dig först.

Logga in

Person-/Organisationsnr.

Lösenord


Glömt ditt lösenord?