Mitt konto

OBS!

Väntar du på din inbetalning för årsavgiften, och minns att du betalade vid den här tiden förra året? 2015 uppstod problem med att vissa inbetalningar gick ut för tidigt, det är nu åtgärdat. I år kommer alla skickas ut på sitt rätta datum, så vänta tills du får epost med uppgifterna för din inbetalning. Mejlet kommer till den epostadress som du angivit.

 

För att anmäla dig till bostadsförmedlingen

Innan du kan göra en intresseanmälan på en ledig lägenhet måste du registrera dig i bostadsförmedlingen och betala en anmälningsavgift på 500kr. Information om hur du betalar får du via e-post efter det att du registrerat dig. Du anmäler dig genom att klicka på "Registrera dig" till vänster.

Så fort vi tagit emot din betalning börjar din kötid att räknas och du kan anmäla intresse på lediga lägenheter. Tänk på att det kan ta upp till tre bankdagar innan din betalning registreras hos oss.

 

Är du redan registrerad?

När du loggar in på "Mitt konto" ser du de lediga lägenheter som publiceras på bostadsförmedlingen. Du kan även se dina uppgifter och dina aktuella fakturor. Kontrollera gärna att dina kontaktuppgifter och din e-post adress stämmer eftersom du kommer att få all information från bostadsförmedlingen till den e-postadress du angivit.

 

Här hittar du mer information om bostadsförmedlingen.

 

Kontakta gärna
Kungsbacka direkt
kommunens kundcenter
info@kungsbacka.se
0300-83 40 00

Första gången?

Då måste du registrera dig först.

Logga in

Person-/Organisationsnr.

Lösenord


Glömt ditt lösenord?